• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Legende til irske spillere: I kan blive helte mod Danmark

Foto: Getty Images

Robbie Keane understreger, at de irske spillere vil blive helte, hvis de slår Danmark mandag aften.

Af tipsbladet.dk

Der er en plads til EM i 2020 på spil, når Irland og Danmark tørner sammen mandag aften i EM-kvalifikationen. Her skal Danmark undgå at tabe for at sikre billetten til EM, mens Irland skal bruge en sejr.

Og forud for det afgørende opgør understreger den irske landsholdslegende og nuværende assistenttræner Robbie Keane, hvor meget en sejr vil betyde for Irland.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Gareth Bale nærmer sig Real Madrid-exit

- Gå ud og grib chancen, fordi folk vil altid huske det. Om 20 år vil folk stadig komme hen og sige til dig, at de kan huske det mål, du scorede mod Danmark. De her spillere har chancen mod et tophold mandag aften, og de kan gå ud og blive helte, siger Robbie Keane til FAI TV ifølge Sky Sports.

Robbie Keane erkender samtidig, at det danske landshold er mere talentfuldt, men at irerne skal slå danskerne med hårdt arbejde.

Læs også:Nulløsning sendte Holland til EM: Vi gik virkelig efter 0-0 til sidst

- Spiller vi mod et hold, der er teknisk set bedre end os, hvad angår måden de spiller på? Ja, mange af danskerne spiller på hold i verdensklasse. Men kan de kæmpe mere os? Kan de arbejde hårdere end os? Nej, nej, det er i dig selv, og det er i dit hjerte. Hvis spillerne gør det og står sammen mandag aften, er der ingen grund til, at vi ikke kan få et godt resultat mod dem, siger Robbie Keane.

Robbie Keane nåede selv at score 68 mål på 146 kampe for det irske landshold, og han huskes især for en sen udligning imod Tyskland ved VM i 2002, som var med til at sende dem videre til knockoutrunderne i turneringen.

Læs også:Irlandskampen: Åge kan ikke tabe

Læs også:Thomas Delaney før nyt Irland-møde: Jeg hader at spille mod dem

Læs også:Dagens Double: Mål i Serbien

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...