• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Kristian Bjerggaard

Lettet Lampard efter første signing: Han er fantastisk

Foto: Getty Images

Frank Lampard ser frem til at få Hakim Ziyech på holdkortet i næste sæson.

Af bjerggaard

Frank Lampard var tydeligt skuffet over, at Chelsea ikke fik handlet ind i januar-transfervinduet. 

Til gengæld kan han glæde sig over, at klubben har været hurtig i foråret og allerede har sikret sig Hakim Ziyech til sommer, der skifter fra Ajax. 

Lampard har store forvetninger til den marokkanske kreatør. 

- Jeg synes, han er en fantastisk spiller. Jeg bemærkede ham første gang i Ajax' bedrifter i Champions League i sidste sæson, hvor han var en af deres bedste spillere, især i kampene mod Tottenham, siger Lampard ifølge Sky Sports.

- Vi har mødt Ajax to gange i denne sæson, så jeg kender ham rigtig godt og kender hans kvaliteter. Ser man på vores kampe i denne sæson, har vi nok haft lidt problemer med at åbne op for modstanderen, og han er en spiller, som kan bidrage med kreativitet og noget anderledes for os.

- Han scorer mål og lægger op til dem. Jeg ved, vi ikke får fornøjelsen af det allerede nu, men det er fedt for vores klub og vores fans, at vi ved, at han er her i næste sæson, lyder det fra manageren. 

Hakim Ziyech skifter angiveligt til Chelsea for cirka 37 millioner pund. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...