• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Leverkusen holder fast i toppen med ny sejr

Foto: Getty Images

Leverkusen sikrede sig tre nye point søndag eftermiddag med en sejr over Augsburg.

Af tipsbladet.dk

Bayer Leverkusen fortsætter med at bejle til en af de top fire-pladser, der giver adgang til Champions League i næste sæson, i Bundesligaen.

Søndag eftermiddag hentede den tyske klub igen tre point med en sejr over Augsburg, og dermed har de vundet deres seneste fem kampe. 

Leverkusen bragte sig foran efter 25 minutter på mål af kantspilleren Moussa Diaby. Stortalentet Kai Havertz sendte en skarp stikning i dybden til Diaby, der chippede bolden over målmand Tomas Koubek og i mål.

Og efter pausen blev føringen fordoblet. Nadiem Amiri modtog bolden midt på banen, hvorfra han drev bolden frem til Augsburg-feltet og sendte bolden køligt ind ved nærmeste stolpe.

Det blev dermed en 2-0-sejr til Bayer Leverkusen. De er nummer fem i Bundesligaen, men er á point med Borussia Mönchengladbach på fjerdepladsen. Leverkusen har to point op til Dortmund på tredjepladsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...