• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

LFC-legende: Jeg ville aldrig tage Everton-jobbet

Foto: Getty Images

Steven Gerrard blev på et tidspunkt rygtet til at være Evertons nye manager. Det var dog aldrig en mulighed.

Af tipsbladet.dk

Det overraskede en del fans af enten Liverpool eller Everton, da sidstnævnte præsenterede spanske Rafael Benitez som ny manager. Benitez anses som en Liverpool-legende, særligt fordi han stod i spidsen for de røde ved 'Miraklet i Istanbul', da Liverpool vandt Champions League-finalen i 2005. 

Men inden Benitez blev offentliggjort som ny manager, blev et andet stort Liverpool-navn kastet i spil. Nemlig Steven Gerrard der anses som en af Liverpools største spillere i historien. Siden karrierestoppet er Gerrard gået trænervejen, og det har været meget succesfuldt. 

I sidste sæson førte han Rangers til det skotske mesterskab foran Celtic, og holdet præsterede også flot i Europa League. Derfor var det også naturligt, at Gerrard blev rygtet til Premier League-adresser, men nu siger han selv til ESPN, at Everton-jobbet aldrig vil være en mulighed. 

- Jeg var i chok og overrasket over, at mit navn blev nævnt i spil til jobbet. Jeg ved ikke, hvor det kom fra, om det kun var rygtesnak, eller om der var sandhed i det. Jeg er ikke sikker.

- At være manager for Everton er ikke en mulighed for mig, forklarer Steven Gerrard til ESPN

Steven Gerrard er født i Liverpool og nåede at spille 710 kampe for klubben. Og netop lokalforankringen forklarer Gerrard som en mulig årsag til, at Benitez ikke havde nogle kvaler ved at tage jobbet på trods af fortiden hos de røde. 

- Rafa er ikke født i byen, og han er ikke helt igennem rød. Han har heller ikke spillet eller konkurreret mod Everton over 20 år, så jeg synes, at hans situation er meget anderledes end min. 

- Han er sin egen mand, og han tager sine egne professionelle beslutninger. Der er intet overraskende i, at han gerne vil tilbage til en stor klub i Premier League og have muligheden for at spille mod de bedste hold i ligaen, så jeg var egentlig ikke særlig overrasket for at være helt ærlig, siger Rangers-manageren. 

Steven Gerrard har været manager for Rangers siden sommeren 2018. Inden da var han ungdomstræner i Liverpool.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.