• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Efter penis-banner: Liverpool-fan tildeles hård straf

Foto: Getty Images

En Liverpool-fan har bragt sig selv i en træls situation efter at have været lidt for kreativ i et billedredigeringsprogram.

Af gram

Divock Origi kunne for et par uger siden konstatere, at Liverpools fans havde fundet en noget ukonventionel måde at hylde ham på.

Forud for Champions League-opgøret mod Genk havde en flok Liverpool-fans således hygget sig med et billedredigeringsprogram. Fansene havde således klippet et billede af Divock Origis ansigt ud og sat det ind på et billede af en nøgen og særdeles veludrustet mand med mørk hud

Læs også: Efter nøgenbillede af stjerne: Liverpool vil straffe fans

Sendte officials til tribunen
Der var således tale om en form for opbakning til den belgiske angriber, men hverken Liverpool eller UEFA syntes særligt godt om hyldesten, der også mødte kritik på Twitter. Undervejs i opgøret sendte Liverpools således nogle officials afsted til tribunen for at fjerne og ødelægge det kontroversielle banner.

Klubben udsendte efterfølgende en pressemeddelelse, hvor man fordømte de pågældende fans for at fremme stereotyper. Klubben lovede, at man ville straffe de pågældende fans, såfremt de kunne blive identificeret.

Fan er blevet udelukket
Nu er det dog kommet frem, at Liverpool selv slipper for en straf i sagen. Banneret blev således ikke nævnt i den officielle rapport fra kampen, og dermed kan UEFA ikke tage sagen op. Det skriver Daily Mail.

Liverpool har til gengæld valgt at straffe den tilhænger, der står bag banneret. Den pågældende fan er blevet udelukket fra alle Liverpools fremtidige kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...