• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool kræver kassen for landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Den engelske storklub vil ikke slippe Harry Wilson for mindre end 130 millioner kroner - også selv om han blot har spillet to førsteholdskampe for klubben.

Af tipsbladet.dk

Liverpool er godt og grundigt i gang med at rydde ud i overskudslageret af spillere, og tidligere i dag bekræftede klubben også, at Marko Grujic er solgt til FC Porto.

En anden spiller, som sandsynligvis snart kan se sig om efter en ny arbejdsgiver, er den den walisiske landsholdsspiller Harry Wilson. Mediet The Athletic melder, at Fulham, som rykkede ud af Premier League i sidste sæson, er meget interesseret i waliseren, og at Liverpool kræver 130 millioner kroner for ham. 

Endnu mangler der at komme et konkret bud på bordet fra Fulham, men diskussionerne mellem de to klubber er i gang. Liverpool insisterer, at prisen er fair og henviser til, at Fulham tidligere har kastet den slags penge efter spillere som Ivan Cavaleiro og Anthony Knockaert, som ifølge dem minder om netop Wilson. 

Selv jagter Wilson førsteholdsfodbold, og han har accepteret, at han aldrig kommer til at slå igennem i Merseyside-klubben, som han har spillet for siden han var otte år gammel. I den tid er det blot blevet til to førsteholdskampe for Liverpool. 

Sidste år afviste Liverpool et bud på omkring 100 millioner kroner fra Burnley, og årsagen til at de i denne omgang kræver et højere beløb er på grund af en flot sidste sæson hos Cardiff, hvor han scorede syv mål og stod for 12 assists. 

Udover Fulham har Benfica, Brentford og West Bromvich Albion også vist interesse for Wilson, som fik rødt kort mod Danmark i EM-ottendedelsfinalen, i dette transfervindue. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...