• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Liverpool-målmand i unåde blandt fans efter interview

Foto: Getty Images

Adrian blev i marts lidt af en skurk, da Liverpool-målmanden dummede sig i Champions League-nedturen mod Atlético Madrid. Og nu er Adrian igen kommet i unåde blandt fansene.

Af gram

Liverpools reservemålmand Adrian fik for en sjælden gangs skyld chancen fra start, da Jürgen Klopps tropper tilbage i marts tog imod Atlético Madrid i Champions League-1/8-finalen.

Fraværet af den skadede Alisson kom dog til at koste dyrt for de forsvarende europæiske mestre, der således blev sendt ud af turneringen efter en uheldig aktion fra Adrian, der spillede bolden ud i fødderne på en Atlético Madrid-spiller i den forlængede spilletid.

Læs også: Liverpool-fans sender dødstrusler til Adrian efter dyr fejl

Adrian blev efterfølgende udsat for et hav af dødstrusler fra rasende Liverpool-fans. 

Hylder Oblak
Og nu, her to måneder senere, ser det ud til, at reservemålmanden har fået bitterheden til at blusse op på ny. Det er sket efter et interview, hvor Adrian valgte at hylde Atlético Madrid-målmanden Jan Oblak.

- Jan Oblak var helt sikkert kampens bedste spiller, og i sidste ende spillede Atlético deres eget spil. De slog os i begge kampe, og de gik videre, fordi de fortjente det, lød det således ifølge Goal fra Adrian.

Bitre fans
Og det er altså denne kommentar, der har bragt Adrian i problemer endnu engang.

- Jeg prøvede faktisk at tilgive den klovm for den smerte, han forårsagede mig den aften. Og så siger han det her? Smut ud af Liverpool. I det mindste erkendte Karius sin fejl, lød det således på Twitter fra en bitter fan.

- Det var på grund af en målmand, at de slog os. Og den målmand var ikke Oblak, lød det fra en anden fan.

- Den her kamp handlede om to målmand. Oblak hjalp sit hold med at vinde kampen. Og Adrian hjalp sit hold med at tabe kampen, lød det fra en tredje fan.

- Han kunne have sagt en million ting, der havde været bedre end dét. Hvorfor i alverden vælger han at sige det? lød det fra en fjerde fan.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...