• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Liverpool og syv andre kæmper: City-straf skal fastholdes

Foto: Getty Images

Liverpool og syv andre klubber kæmper for, at Manchester City ikke får mulighed for at komme med i Champions League i næste sæson, skriver Daily Mail.

Af marboe

Manchester City har forbrudt sig på Financial Fair Play-reglerne, og som følge heraf er de forsvarende, engelske mestre blevet udelukket fra al europæisk fodbold de kommende to sæsoner.

City appellerede øjeblikkeligt dommen, og corona-krisen har indtil nu forhindret, at sagen kunne finde sin endelige afgørelse. Af denne grund er der derfor også mulighed for, at Pep Guardiolas mandskab alligevel kan komme til at spille Champions League-fodbold i næste sæson.

Men det vil Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og fire andre klubber ikke være med til.

Daily Mail skriver, at de otte klubber har bedt Court of Arbitration for Sport om at holde fast i den straf, som Manchester City er blevet tildelt.

- Følelsen er, at nok er nok. For længe har City formået at slippe afsted med at bryde reglerne i samme omfang som mindst en anden klub, der er blevet udelukket fra Champions League. Frygten er, at de vil være i stand til at udskyde straffen, siger en kilde tæt på sagen ifølge mediet.

De fire resterende klubber skulle efter sigende være top 10-klubber i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...