• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool overvandt skidt start mod Sheffield United

Foto: Getty Images

Liverpool kom tidligt bagud, men vandt alligevel lørdagens opgør mod Sheffield United med 2-1.

Af tipsbladet.dk

Efter en stærk sidste sæson er Sheffield United kommet skidt fra land i denne, og lørdag aften skulle Chris Wilders mandskab på en svær opgave ude mod Liverpool.

Men gæsterne fik en rigtig god start.

12 minutter inde i opgøret fik Fabinho nedlagt Oli McBurnie i feltet, og efter VAR-gennemsyn blev udeholdet tildelt et straffespark. Dette tog Sander Berge sig af, og så gjorde han det til 0-1.

Læs også:United deler med Chelsea i nulløsning på Old Trafford

Ikke mange minutter inden pausen lykkedes det imidlertid Liverpool at udligne.

Jordan Henderson slog et skarpt indlæg ind til Sadio Mané, der fik headet lige på Aaron Ramsdale, men bolden røg derefter ud for fødderne af Roberto Firmino, som uden problemer kunne sparke den i nettet.

Efter 62 minutter fik også Mohammed Salah sparket bolden i mål, men her blev scoringen annulleret for offside efter VAR-gennemsyn.

Læs også:Ærgerlig Lindstrøm: Vi spiller en rigtig god kamp

2-1-scoringen kom derimod blot få minutter senere, hvor Mané slog et indlæg ind i panden på Diogo Jota, der var steget til vejrs og headede bolden ind bag Ramsdale.

I det 81. minut havde Salah et forsøg på stolpen efter en fremragende vending i Sheffield United-feltet, men lige lidt betød det, for gæsterne kunne ikke passere Adrian yderligere. Derfor tager Liverpool tre point med fra opgøret.

Det betyder også, at Jürgen Klopps mandskab nu er á point med Everton, der blot fører Premier League på en bedre målscore.

Sheffield United er næstsidst med blot et enkelt point efter seks kampe.

Læs også:Priske om spillerfrustrationer: Kan jeg godt leve med

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool har ung stopper på radaren

Læs også:David Nielsen før FCK: Kan måle os mod de bedste

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...