• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mikkel Sloth

Liverpool-profil: Community Shield har kun gjort os mere sultne

Joe Gomez ser frem til den UEFA's Super Cup mod Chelsea på onsdag, som efter nederlaget i Community Shield har fået endnu større betydning for Liverpool-spillerne

Af sloth

Efter en tæt kamp mod Manchester City måtte Liverpool se sig slået i straffesparkskonkurrence, da der i forrige uge blev spillet det traditionsrige Community Shield i England. På onsdag venter endnu en kamp som følge af sidste sæsons gode præstationer, når Liverpool som forsvarende Champions League-vindere møder Chelsea, som tog sig af Europa League-trofæet.

Og efter nederlaget i Community Shield er Liverpool kun blevet endnu mere opsatte på at tilføje endnu en pokal til trofæskabet. Det fortæller forsvarsprofilen Joe Gomez til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, at det kun har gjort os mere sultne efter mere sølvtøj. Det er vores mål i denne sæson, at hente så mange trofæer som muligt. Det klarer vi forhåbentlig, men det er selvfølgelig en hård modstander, og vi ved, at det ikke bliver nemt. Men vi ser frem til det.

Som vindere af Champions League er Liverpool et attraktivt hold at slå, men det til trods vil the Reds fortsætte med at se sig selv som undertippede for at motivere sig selv, fortæller Gomez.

- Det er selvfølgelig et stempel som er givet efter, hvad vi opnåede i sidste sæson. Det vigtigste for os er, at vi stadig ser os selv som underdogs, og at vi stadig ser os selv som et sultent hold som ikke har opnået, hvad vi gerne ville have opnået i sidste sæson, fortæller den 22-årige englænder og afslutter:

- Der er stadig så meget at gøre for at overgå, hvad vi gjorde i sidste sæson. Det vigtigste er, at vi har hovedet det rigtige sted, og hvad der sker derefter er op til os selv.

Liverpool fik en god start på den nye sæson af Premier League, da de vandt med 4-1 hjemme over Norwich. Du kan se mål og højdepunkter fra Liverpools magtdemonstration i afspilleren øverst i artiklen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...