• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool slog Bayern og avancerede i Mané-show

Sadio Mané blev dobbelt målscorer, da Liverpool på udebane tog sejren over Bayern München og gik videre i Champions League.

Af tipsbladet.dk

De engelske gæster fra Liverpool vandt fortjent med 3-1 på en flot anden halvleg i München, hvor Sadio Mané blev helten med to flotte scoringer. Dermed er Jürgen Klopps mandskab klar til kvartfinalerne i Champions League.

Opgøret startede meget ligeværdigt med to mandskaber som for alt i verden ikke måtte tabe. Selvom værterne var mest på bolden, virkede Liverpool farligst, mens Bayern München ikke var så energiske som forventet.

Liverpool fik hul på bylden efter 25 minutters spil. Virgil van Dijk sendte en lang fremlægning op mod Sadio Mané, som holdt Rafinha væk og elegant snurrede rundt om sig selv og Manuel Neuer, inden han iskoldt sendte bolden i nettet.

Hjemmeholdet fik bragt balance i regnskabet inden pausen. Liverpools venstre back Andy Robertson blev overspillet, og Serge Gnabry bankede et indlæg mod Robert Lewandowski, som Joel Matip sendte i eget net.

Mod slutningen af halvlegen begyndte det at ligne Bayern-dominans, men holdene var fortsat helt lige, da dommeren fløjtede slut for de første 45 minutter.

Gæsterne kom klart bedst ud fra pausen, hvor Bayern München havde svært ved at blive farlige. Det ændrede udskiftningen af Franck Ribery ikke på, og helt fortjent kom Liverpool igen på sejrskurs. James Milner sparkede et hjørnespark ind i panden på Virgil van Dijk, som flot steg til vejrs.

Bayern-træner Niko Kovac forsøgte med ændringer fra bænken, men lige lidt hjalp det, og til sidst lukkede og slukkede Jürgen Klopps mandskab. Mohamed Salah fandt med en fremragende ydersideaflevering Sadio Mané, som kunne heade Liverpool i kvartfinalen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...