• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool-stjerne: Håber ikke at Super League sker

Foto: Getty Images

Liverpool-profilen James Milner er ikke fan af planerne om en europæisk Super League.

Af tipsbladet.dk

James Milner fra Liverpool er ikke fan af planerne om den europæiske Super League.

Liverpool er ellers en af de 12 klubber, der er med i planerne om den nye liga sammen med fem øvrige engelske klubber, tre italienske og tre spanske klubber. De har planer om at skabe en lukket liga, hvor 15 hold er sikret kvalifikation til, mens fem andre klubber vil kvalificere sig til turneringen på baggrund af deres præstationer.

Og den plan er James Milner altså ikke fan af.

- Jeg ved ikke, om vi helt forstår det. Alle har nok en masse spørgsmål. Jeg kan kun sige min egen holdning: Jeg kan ikke lide det, og jeg håber, at det ikke sker, sagde James Milner efter kampen på 3+.

Spurgt om årsagerne til hans modstand, svarer han:

- Det er nok de samme grunde, som alle har snakket om i løbet af den seneste dag. Det har været svært for os, når vi har skullet fokusere på denne kamp, men jeg er nok enig i det meste af kritikken.

Liverpool blev mødt med protesttrøjer fra Leeds inden mandagens kamp, som du kan læse mere om her. Og det var ikke helt retfærdigt, mener James Milner.

- Os spillere har ikke haft noget at sige i beslutningen, så velkomsten i aften føltes lidt unfair. Vi er her for at spille fodbold, sagde han.

Ifølge engelsk medie har der i kølvandet på annonceringen af Super League også været utilfredshed at spore i Manchester United. Læs mere om det her.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...