• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool-stjerne hylder talent: Han var verdensklasse mod FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Den 19-årige forsvarsspiller Rhys Williams bliver rost af holdkammeraten efter sin præstation mod FC Midtjylland tirsdag.

Af tipsbladet.dk

Det blot 19-årige forsvarstalent Rhys Williams spillede knap en time for Liverpool i tirsdagens sejr over FC Midtjylland, og den unge brite får roser med på vejen fra højre back Trent Alexander-Arnold.

Rhys Williams blev kastet i aktion, efter at Fabinho blev skadet efter knap en halv times spil, og Fabinho spillede endda kun i forsvaret, fordi Virgil van Dijk er ude med en alvorlig knæskade.

Læs også:DBU-formand til storklubber: Det kan de glemme alt om

Det er altså en position, hvor Liverpool er hårdt ramt i øjeblikket, og derfor glæder det Trent Alexander-Arnold, at Rhys Williams kom ind og leverede en stærk præstation. Det siger højrebacken til Liverpools hjemmeside.

- Det er klart, at Fabinho har vikarieret i forsvaret og har spillet utroligt i de sidste par kampe. Skader sker naturligvis, og det er skuffende - forhåbentlig er det ikke for længe, ​​fordi vi vil savne ham. På den position er vi ret tyndt besat i øjeblikket for at sige det mildt, men vi har et fantastisk hold, og man har set Rhys Williams træde ind og være verdensklasse.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - FC Midtjylland

- I en så ung alder med så lidt erfaring er det utroligt fra ham. Han satte ikke en fod forkert. Godt gået af ham, og jeg tror, ​​han har en lys fremtid foran sig, siger Trent Alexander-Arnold og tilføjer:

- Jeg synes, han er en fantastisk spiller, og det har han vist i løbet af de sidste par uger. Han var ikke meget hos os sidste sæson, men han kom ind denne sæson og viste, hvor god en spiller han er. Manageren stoler naturligvis meget på ham, og han har spillet et par minutter. At blive kastet i ilden på den største scene er svært at gøre, men han var virkelig god. Så jeg tror, ​​at han helt sikkert vil være i managerens tanker i weekenden og fremadrettet.

Rhys Williams, 19 år, har spillet i to Champions League-kampe for Liverpool, men han har endnu sin debut i Premier League til gode. Den kan han få lørdag, når de møder West Ham. 

Læs også:Medie: Panathinaikos vil ophæve med Uffe Bech

Læs også:Tidligere Superliga-spiller er klubløs: Meldes tæt på ny arbejdsgiver

Læs også:Smadret vindue: Hooligans angreb Ajax-bus før Atalanta-kamp

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...