• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool-stjerne i stort dilemma: Han bestemmer

Foto: Getty Images

Virgil Van Dijk står over for en stor beslutning denne sommer.

Af tipsbladet.dk

Holland missede den seneste EM-slutrunde i 2016, men i år er de tilbage i den fornemme turnering. De risikerer dog at måtte undvære en af deres største profiler i form af Liverpool-stjernen Virgil van Dijk.

Forsvarsspilleren har siddet ude stort set hele sæsonen med en skade, og det må betragtes som tvivlsomt, om han bliver klar til EM-starten i næste måned.

I Holland holder man imidlertid fast i håbet om, at Virgil van Dijk kommer med.

- Jeg synes, han selv skal bestemme. Det er hans karriere, siger Frank de Boer til hollandske ESPN og fortsætter:

- Jeg kan forestille mig, at han står i et stort dilemma: "Kan jeg betyde noget for det hollandske landshold?" Jeg håber, at han har taget gigantiske skridt fremad i sin genoptræning.

Tidligere på måneden kommenterede Liverpool-træner Jürgen Klopp også på forsvarsstjernens chancer om at komme til EM. Og han lød ikke synderligt optimistisk på daværende tidspunkt.

- Hvis du vil spille i en turnering, skal du træne før, ordentlig fodboldtræning - og ikke bare en uge før, men flere uger før. Du kan ikke træne i en uge efter 10 eller 11 måneder ude og derefter spille fodbold. Det er bare ikke muligt. Ingen holder ham tilbage. Det kan jeg love alle mennesker i Holland. Men man kan ikke forcere det, og det gør vi ikke, sagde Jürgen Klopp ifølge Goal.

29-årige Virgil van Dijk har spillet 38 landskampe for Holland, men han har ikke deltaget ved en slutrunde. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...