• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Liverpool-stjerne: Jeg accepterer det, hvis vi ikke får mesterskabet

Foto: Getty Images

Sadio Mané vil forstå det, hvis Liverpool ikke vinder mesterskabet i år.

Af tipsbladet.dk

Liverpool var godt på vej mod deres første engelske mesterskab i 30 år, før coronavirus-pandemien satte en stopper for fodbold verden over.

Som følge af corona-krisen er det aktuelt uvist, om den indeværende sæson kan færdiggøres, og derfor er der også en risiko for, at Liverpool ikke bliver kåret som vinder af Premier League i 2019/20-sæsonen.

Læs også:Ekspert foreslår kæmpe regelændring: Det vil give flere mål

Det vil være et hårdt slag til Liverpool, men sådan er livet. Sådan lyder det fra Sadio Mané, der vil have forståelse for det, hvis Liverpool ikke bliver kåret som mestre. 

- Jeg vil vinde kampe, og jeg vil vinde trofæet. Det er, hvad jeg ville elske. Men med denne situation, vil jeg have forståelse for det, uanset hvad der sker, siger Sadio Mané til talkSPORT og fortsætter:

Læs også:Manchester United vil købe spillere: Vi kan udnytte situationen

- Det har været svært for Liverpool, men det har været vanskeligere for mange millioner mennesker over hele verden. Nogle mennesker har mistet familiemedlemmer, og det er en meget kompliceret situation.

- Men for mig selv er det en drøm, og jeg vil vinde titlen i år. Hvis det ikke er tilfældet, accepterer jeg det. Det er en del af livet. Forhåbentlig vinder vi den næste år.

Hvis man skal tro UEFA’s præsident, Aleksandar Ceferin, er chancerne dog minimale for, at Liverpool ikke vinder mesterskabet. Ceferin har udtalt, at han ikke ser nogen chance for, at Liverpool ikke bliver mestre. 

Læs også:Mourinho i modvind efter trænings-session med spiller

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Liverpool i hård konkurrence om fransk talent

Læs også:Fodbold-chef: Premier League bliver snart aflyst

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...