• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ljungberg om Arsenal-mandskabet: Det er tydeligt, at de mangler selvtillid

Foto: Getty Images

Arsenals midlertidige træner Frederik Ljungberg siger, at det er mangel på selvtillid hos Arsenal, som er skyld i de dårlige resultater.

Af tipsbladet.dk

Den midlertidige træner for Arsenal Frederik Ljungberg, mener at det er mangel på selvtillid, der er det største problem i Arsenal lige nu.

Torsdag aften måtte The Gunners endnu en gang gå fra banen med et skuffende nederlag, da London-mandskabet tabte 1-2 på hjemmebane til Brighton.

Læs også:Arsenal-nedturen fortsætter: Taber til Brighton hjemme på Emirates

Brighton kom foran i første halveg, mens Arsenal udlignede i starten af anden, og i en kort periode lagde Arsenal også et pres på gæsterne.

Gassen gik dog helt og aldeles af balonen, da Brighton gjorde det til 1-2 cirka 10 minutter før tid, og så hang Arsenal-spillerne med hovederne igen.

Det lader til, at der er mange problemer i Arsenal, men det største af dem alle, det er mangel på selvtillid, mener midlertidige Arsenal-træner Frederik Ljungberg:

- Vi bliver nød til at blive ved med prøve. Spillerne er lav på selvtillid, det tror jeg alle kan se, siger Ljungberg i et interview efter kampen og fortsætter:

Læs også:Nyt VAR-drama da Newcastle slog Sheffield United

- Jeg ved ikke, hvad der er galt. Vi er i en svær situationen. Vi har tabt mange kampe, selvtilliden er faldet, og det er ligesom det centrale i det.

Siden Frederik Ljungberg er tiltrådt som manager for Arsneal, så har holdet spillet 2-2 og har tabt 1-2, og dermed er det slet ikke den start svenskeren havde håbet på - især ikke, hvis han håber at blive ansat permanent.

- Jeg kender ikke tidlinjen (hvornår klubben har tænkt sig at ansætte en permanent træner, red.). Lige nu går jeg fra kamp til kamp, og jeg prøver at få styr på spillernes selvtillid. Det er en ære at være i min position, så det er mit lod lige nu.

Næste gang Arsenal skal i aktion er mandag, når holdet møder West Ham. Her skal de forsøge at avancere den værste start på Preimer League siden 70'erne.

Læs også:Allegri fastslår: Vender tilbage til juni - ikke før

Læs også:Everton fyrer Marco Silva

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Fischer han er great?

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...