• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lukaku og Inter tager storsejr i Coppa Italia

Foto: Getty Images

Inter er sikkert videre i den italienske pokalturnering, Coppa Italia, efter et 4-1-resultat over Cagliari, som havde Robin Olsen på mål.

Af tipsbladet.dk

Inter har godt med vind i sejlene på de italienske baner i denne sæson, hvor de er på andenpladsen i Serie A. Tirsdag var Milano-klubben i kamp i den italienske pokalturnering, og her blev Cagliari blæst ud af banen.

Her blev det til en ganske sikker sejr på 4-1 til Antonio Contes tropper, og dermed er de videre til kvartfinalen i turneringen.

Sejren blev særligt sat på plads af den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku, som stod bag to af scoringer, hvoraf det blev til én i hver halvleg. Derudover blev det også til scoringer fra Valero og Ranocchia, hvor den tidlgiere FCK-keeper Robin Olsen måtte se sig slået.

Derfor betød det ikke det store for Inter-mandskabet, at Oliva fik reduceret til 1-3 med godt et kvarter tilbage af opgøret. 

Tirsdag blev det også til favoritsejre til Lazio og Napoli, som mødte henholdsvis Cremonese og Perugia.

Juventus møder Jens Stryger Larsens Udinese onsdag. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...