• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Lykkelig Guardiola efter 6-0: Spillerne var fremragende

Pep Guardiola roser sine spillere efter 6-0-sejren over Chelsea.

Af tipsbladet.dk

6-0.

Det blev slutresultatet, da Pep Guardiolas Manchester City-mandskab udraderede Chelsea i søndagens sene Premier League-kamp.

Det var prikken over i’et efter en hård uge for Manchester City, hvor de har slået Arsenal, Everton og Chelsea, og det glæder selvsagt Pep Guardiola, der udelukkende har rosende ord til overs for sine spillere.

- Det var en utrolig præstation mod et tophold. Spillerne var fremragende. Efter nederlaget til Newcastle kiggede alle sig selv i spejlet, og vi talte med hinanden og accepterede virkeligheden og så fremad.

- Det handler om at være rolig og så skal spillerne have en stor kompliment. Hjemme mod Arsenal, hjemme mod Chelsea og ude mod Everton væk er en hård, hård uge, og vi gjorde det utroligt. I denne uge med tre hårde kampe, hvor vi har spillet på den måde med den intensitet og lyst, har spillerne været fremragende. Jeg takker dem for hvad de har opnået, fortæller Guardiola ifølge Sky Sports.

Sejren over Chelsea betyder, at Manchester City ligger nummer med 65 point efter 27 kampe. Liverpool har imidlertid ligeså mange point, men mangler at spille en kamp.

Se højdepunkterne fra Manchester Citys sejr over Chelsea øverst i artiklen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...