• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Lyon bekræfter: Joachim A. er på vej

Lyon bekræfter: Joachim A. er på vej
Foto: Getty Images

Lyons sportsdirektør, Juninho, har onsdag bekræftet, at danske Joachim Andersen er på vej til klubben.

Af marboe

For dem dage siden blev det på italiensk tv bekræftet af Sampdorias sportsdirektør, Massimo Ferrero, at klubben havde solgt danske Joachim Andersen til Lyon for omkring 225 millioner kroner.

Efterfølgende er der ikke kommet nyt i sagen om den danske forsvarsspiller, men nu kan franskmændene berette om en snarlig afklaring.

Sportsdirektør Juninho bekræfter således over for klubbens hjemmeside, at Andersen er på vej og forhåbentlig ankommer hurtigst muligt.

- Jeg skal tilbage til Lyon i aften. Youssouf Koné (fra Lille) ankommer i morgen og bliver præsenteret, og jeg møder ham der. Vi håber på, at Joachim Andersen ankommer hurtigst muligt. Vi ved, at det vil rykke lidt mere, lyder det fra brasilianeren.

Joachim Andersen spillede i den forgangne sæson 34 kampe for Sampdoria. Han bliver den dyreste, danske spiller nogensinde, hvis handlen går igennem.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...