• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Måltørken ender: Cornelius på tavlen i danskerduel

Foto: Getty Images

For første gang siden august kom Andreas Cornelius på måltavlen for Parma i søndagens kamp mod Udinese i Serie A.

Af tipsbladet.dk

En måltørke på et halvt år sluttede for Andreas Cornelius, da Parma spillede 2-2 hjemme mod Jens Stryger Larsen og Udinese i Serie A søndag eftermiddag.

Både Corneliys og Stryger Larsen var med fra start i søndagens opgør, men det var hjemmeholdet som kom bedst fra start.

Efter tre minutters spil bragte Parma sig i front. Cornelius pandede hjemmeholdet i front med 1-0, hvorfor det så lovende ud for det ellers kriseramte bundhold.

Det skulle blive endnu mere lovende for Parma et kvarter før pausen. Her fik de tilkendt et straffespark, som Juraj Kucka sendte i netmaskerne til pausestillingen 2-0.

Efter pausen gik det dog galt for hjemmeholdet. Halvvejs inde i anden halvleg fik Stryger Larsen og Udinese reduceret til 2-1 på et mål af indskiftede Stefano Okaka, og ti minutter før tid blev det også til en udligning til 2-2.

Derfor sluttede danskerduellen mellem Parma og Udinese med cifrene 2-2, hvorfor Cornelius og Parma nu er oppe på 15 kampe i træk uden sejre.

Med søndagens resultat ligger Parma næstsidst i Serie A med seks point op til Torino over nedreykningsstregen, mens Stryger Larsen og Udinese ligger på 13. pladsen med fem point ned til Torino.

Søndagens mål var Cornelius' første sæsonscoring.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...