• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Magiske Messi rundede milepæl med flabet panenka

Foto: Getty Images

Lionel Messi scorede sit mål nummer 700 i karrieren, da Barcelona tirsdag aften spillede 2-2 mod Atletico Madrid.

Af tipsbladet.dk

Tirsdag aften var der lagt i kakkelovnen til et brag af en anden verden, da La Ligas nummer to, Barcelona, på hjemmebane skulle forsøge at slå Atletico Madrid, som inden opgøret lå nummer tre i den bedste spanske række.

Kampen forløb dog ikke helt som, hverken Messi eller Barcelona havde håbet på, og kampen endte 2-2 efter en intens affære, hvor kampens dommer Alejandro José Hernández tildelte hele tre straffespark, som alle resulterede i mål.

Undervejs i kampen var det dog, som så mange gange før, Lionel Messi der stjal overskrifterne.

I starten af anden halveg fik Barcelona nemlig tildelt et af kampens tre straffespark, og det udnyttede Lionel Messi.

I ægte Messi-stil gik den den argentinske troldmand nemlig til bolden og lavede en panenka fra 11-meter pletten - og så kunne Messi fejre sit mål nummer 700 i karrieren.

Målet fejrede han først med holdkammeraterne, hvorefter han vendte sig mod kammeraet og knipsede med fingrene samtidig med, at han blinkede til kameraet, som var de 700 mål opnået så let som ingenting.

Den eneste anden aktive spiller i verden som pt. er noteret for +700 mål er kollegaen Cristiano Ronaldo, som står noteret for 725 mål i 1002 kampe - Messi har brugt 860.

Næste mål for de to legendariske spillere Messi og Ronaldo kan nu være at jagte historiens mest scorende spiller, Josef Bican, som sluttede sin aktive karriere med 805 mål.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Mourinho vil have serber til midtbanen

Læs også:Braithwaites træner i møde med Barcelona-ledelsen om trup-problemer

Læs også:Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen

Læs også:Officielt: Getafe henter Barcelona-talent permanent

Læs også:Medie: Pirlo bliver cheftræner for Baden og co.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...