• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Magiske Messi sørgede for Barcelona-sejr i første Sisto-start

Foto: Getty Images

Pione Sisto startede inde for Celta Vigo for første gang i sæson, da man lørdag aften tabte 4-1 til FC Barcelona. Lionel Messi lavede hattrick og scorede to af sine mål på frispark.

Af tipsbladet.dk

Celta Vigo har fyret Fran Escriba og ansatte forleden Óscar García, og det har tydeligvis været godt nyt for danske Pione Sisto.

Han startede således inde for første gang i sæsonen, da Celta Vigo lørdag aften gæstede FC Barcelona.

Første mulighed tilfaldt FC Barcelona efter 14 minutter, og det var naturligvis Lionel Messi, der var manden bag. Sergi Roberto spillede et-to med netop Messi, men kunne ikke komme igennem Celta-forsvaret. 

Bolden havnede derfor for fødderne af argentineren, der med et kort aftræk fik afsluttet fra kanten af feltet. Ruben Blanco havde dog styr på forsøget.

Læs også:Braithwaite og Leganés fik point i svær udekamp mod Real Sociedad

Lionel Messi havde til gengæld mere held med sig i det 23. minut, hvor han sendte et spark fra ellevemeterpletten ind bag Celta-keeperen.

Junior Firpo sparkede bolden op på Joseph Aidoos højtløftede arm, og dommer Guillermo Cuadra takserede altså forseelsen til et straffespark. Messi sendte Blanco til den forkerte side og bragte Barcelona i front.

Efter 37 minutter troede Messi, at han havde gjort det til 2-0, men bolden havde forinden været over baglinjen, da Arthur spillede bolden ind til Messi.

I stedet blev det nogle minutter inden pausen til 1-1, da Lucas Olaza sparkede et frispark i nettet. Med venstrebenet fik han løftet bolden over Barcelona-muren, og Marc-André ter Stegen kunne ikke nå ud til bolden.

På det sidste spark i første halvleg blev Olaza gjort kunsten efter af Messi, der sparkede et frispark i kassen uden chance for Ruben Blanco.

Læs også:Barcelona-præsident stoler på Dembélé

FC Barcelona kunne af den grund gå til pause med en 2-1-føring.

Tre minutter inde i anden halvleg blev denne føring udbygget, og minsandten om ikke det skulle ske efter endnu et Messi-frispark. Pape Cheikh var manden med forseelsen på Frenkie de Jong, og argentineren krøllede atter bolden op i hjørnet.

I anden halvleg havde Pione Sisto et par halve chancer, men den danske kantspiller blev taget ud efter 64 minutter.

Fra bænken kunne han i det 85. minut se Sergio Busquets lukke og slukke til 4-1 med et tørt hug fra kanten af feltet.

Scoringen blev den sidste i opgøret, og FC Barcelona tager dermed førstepladsen i La Liga tilbage fra Real Madrid, som tidligere på lørdagen storsejrede med 4-0 over Eibar.

Pione Sisto og Celta Vigo har ni point på 18. pladsen.

Læs også:Barca-manager frygter ikke at miste sit job

Læs også:Celta Vigo har ny cheftræner på plads

Læs også:Medie: Mexicansk klub forsøger stadig at hente Sisto

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...