• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Maguire sender United i FA Cup-semifinalen efter forlænget spilletid

Foto: Getty Images

Det lignede en tur i straffesparkskonkurrence, men så dukkede Maguire op i feltet.

Af tipsbladet.dk

Der skulle forlænget spilletid til at finde en vinder mellem Norwich og Manchester United lørdag aften, da de to mødtes i kvartfinalen i FA Cuppen. Dog endte det med en sejr til United på 2-1 få minutter inden der stod straffesparkskonkurrence på skemaet.

Her var det Harry Maguire, som sendte bolden i kassen efter et angreb, hvor Paul Pogba havde lavet et indspil i feltet til Anthony Martial, som fik bolden videre over til midterforsvareren, som fik scoret sejrsmålet.

Læs også:Manchester United siger farvel til ni spillere

Forinden var det Manchester United, der kom foran 1-0, da Odion Ighalo fik scoret på akrobatisk vis seks minutter inde i anden halvleg. Derfra lignede det længe, at det skulle blive til en sejr for Manchester-klubben, men med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid udlignede Cantwell på et fint langskud.

Norwich' muligheder for at tage sejren led dog et knæk et par minutter før den forlængede spilletid skulle i gang. Her modtog Tim Klose et rødt kort for at nedlægge Ighalo lige foran feltet, hvor han ellers ville have været fri med målmanden.

Læs også:Solskjær om Liverpool-mesterskab: Det gør ondt at se

Og ligesom det lignede, at man skulle have afgjort det hele på straffesparkskonkurrence, så dukkede Harry Maguire op og sendte United videre.

De øvrige kampe i kvartfinalerne i den engelske pokalturnering er som følger:

Sheffield United - Arsenal
Newcastle - Manchester City
Leicester - Chelsea

Læs også:Dansker med fra start i engelsk topopgør

Læs også:Spillede 94 kampe for Liverpool: Stopper karrieren som 31-årig

Læs også:Avis: Tottenham finder Højbjerg-alternativ i Roma

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...