• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Man Utd med særlig bøn til engelsk landstræner

Foto: Getty Images

Manchester United har ifølge avis bedt Gareth Southgate om ikke at udtage en af deres spillere.

Af tipsbladet.dk

Mason Greenwood viser storform i Manchester United, men han vil efter sigende ikke være en del af den engelske landsholdstrup til VM-kvalifikationskampene i oktober. Og det kan han angiveligt takke cheftræner Ole Gunnar Solskjær for.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge avisen vil landstræner Gareth Southgate ellers gerne udtage 19-årige Mason Greenwood, men Ole Gunnar Solskjær har bedt den engelske landstræner om at vente med at udtage angriberen.

Manchester United-træneren frygter, at en udtagelse nu vil sætte øget pres på den unge angriber, mens de også vil undgå at overbebyrde Mason Greenwood.

Mason Greenwood var ellers udtaget til det engelske landshold sidste år, hvor han dog havnede i en kontrovers. Sammen med Phil Foden brød Manchester United-stortalentet nemlig landsholdets coronaregler ved at invitere gæster tilbage på deres hotelværelse. Af den grund blev den unge duo sendt hjem fra landsholdssamlingen.

Selvom Phil Foden siden er kommet tilbage på landsholdet, har Mason Greenwood ikke spillet siden. Og det tyder altså heller ikke på, at det bliver i oktober, at han gør comeback for “Three Lions”.

Manchester United-angriberen har scoret tre mål på fem kampe i Premier League i denne sæson.   

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.