• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

United vil hente gratis Bayern-stjerne

Foto: Getty Images

Kontraktsplid i den tyske storklub kan sende én af klubbens største stjerner til Manchester United, som angiveligt har smidt et tilbud på bordet.

Af tipsbladet.dk

Leon Goretzka har været en stor profil for Bayern München siden ankomsten fra Schalke 04 for tre år siden, men nu kan eventyret lakke mod enden. 

Goretzka har kontraktudløb næste sommer, og de to parter står milevidt fra hinanden i forhandlingerne. Det melder det tyske sportsmedie BILD. 

Ifølge BILD har Bayern München tilbudt Goretzka en årsløn på omkring 75 millioner kroner, hvorimod Goretzkas lejr søger en fordobling af dette. 

Derfor står de to parter langt fra hinanden, og det forsøger storklubben Manchester United angiveligt at lukrere på. Sidste sæsons toere i Premier League ser Goretzka som et godt indkøb, og klubben skulle allerede have tilbudt Goretzka en årsløn på mere end de 150 millioner kroner, som han ellers søger hos Bayern München. 

BILD rapporterer, at andre klubber også begynder at snuse til Goretzka, men at det kun er Manchester United, som indtil videre er kommet med et konkret tilbud. 

Leon Goretzka spillede i sidste sæson 24 Bundesligakampe for Bayern München, hvor han scorede fem mål og lagde op til syv. 

BILD rapporterer også, at franskmanden Kingsley Coman og Bayern München står stejlt i forhandlingerne. Her kan storklubben dog trøste sig med, at Coman først har kontraktudløb om to år. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...