• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Managerspil til Champions League: Kan du slå eksperterne?

Foto: Getty Images

CLBOLD.dk inviterer til Holdet.dk's managerspil fra verdens mest prestigefyldte klubturnering.

Af gram

Tirsdag aften ruller bolden igen i Champions League, og størstedelen af favoritterne har forstærket sig markant henover sommeren. Barcelona har blandt andet hentet Antoine Griezmann, mens Real Madrid har sikret sig Eden Hazard.

Og her på CLBOLD.dk ser vi selvfølgelig frem til, at Champions League sparkes igang. En turnering, som vi selvsagt ved en hel del om.

Men vi ved mere end jer brugere? Det er et godt spørgsmål, som nu skal stå sin prøve. 

CLBOLD.dk har således oprettet en gruppe til Holdet.dk's Champions Manager 2019-2020, hvor vi gerne vil dyste mod jer brugere for at finde ud af, hvem der er bedst og mest vidende omkring Champions League.

Gruppen hedder 'CLBOLD.dk', og du kan tilmelde dig helt frem til starten på Champions League-gruppespillet, hvorefter der bliver lukket for tilmelding. Du kan kun tilmelde ét hold per bruger.

DU KAN KLIKKE HER OG KOMME TIL GRUPPEN

Vi udlodder egne bogpræmier til top tre i vores gruppe.

Når gruppespillet er afsluttet, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det, hvis du er endt i top tre. Det gør du ved at sende en mail til lgh@tipsbladet.dk. I emnefeltet skriver 'Champions League-managerspil', og i mailen fortæller du, hvilket hold du har. Du skriver også dit navn og din adresse. Og så sørger vi for at få sendt nogle præmier afsted. 

Vi ser frem til at vise vores ekspertise, og vi ønsker alle en god Champions League-sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...