• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Manchester City-stjerne vil spille sæsonen færdig: Det er mest fair

Foto: Getty Images

Leroy Sane håber, at Premier League-sæsonen kan blive færdigspillet.

Af tipsbladet.dk

Bolden ligger som følge af covid-19 stille i Premier League, og det har den gjort siden starten af marts.

Siden er der blevet spekuleret i, hvordan sæsonen skal færdiggøres. Nogle har endda opfordret til at sløjfe resten af sæsonen, men det håber Manchester Citys stjerne Leroy Sané ikke på.

Læs også:Fredagens rygtebørs: City og Barca overvejer byttehandel

Tyskeren håber, at han og holdkammeraterne snart kan vende tilbage på banen – også selvom det i så fald vil blive uden tilskuere på lægterne. Det fortæller han til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

- Man hører noget nyt hver dag, og ikke engang eksperterne er enige om tingene, så det er svært for mig at vurdere. Alt, jeg kan sige, er, at jeg virkelig savner fodbold og vil være tilbage på banen så hurtigt som muligt. Vi skal stole på eksperterne og være klar, når vi får besked om at starte igen.

Læs også:Brøndby og FC København deltager i stor FIFA 20-turnering

- Hvis det fortsætter, vil det sandsynligvis være bag lukkede døre. Men det ville også være fint. Det er vigtigt, at vi finder løsninger, uden at vi tager for let på folks helbred. Fra et sportsligt synspunkt vil det naturligvis være den mest fair løsning, hvis sæsonen stadig kan spilles færdig på en eller anden måde, lyder det fra Leroy Sane.

Før Premier League-sæsonen blev afbrudt af coronakrisen, var Leroy Sane netop kommet sig over en langvarig skade, der havde holdt ham ude i hele sæsonen. Han kan derfor sæsondebutere, når Premier League genoptages. 

Manchester City er nummer to i Premier League. 

Læs også:Fiorentina-angriber om coronavirus: Det var svært at bevæge sig

Læs også:Medie: Bayern München kigger på Alexander Sørloth

Læs også:Medie: Tysk kæmpetalent vil til Bayern München

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...