• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Manchester Citys euroæiske skæbne afgøres i begyndelsen af juni

Foto: Getty Images

Tiden nærmer sig nu for Manchester City, hvor de skal forsøge at få omgjort udelukkelsen fra europæisk fodbold.

Af tipsbladet.dk

Manchester City blev tidligere på sæsonen idømt en karantæne fra deltagelse i europæiske turneringer som Champions League og Europa League i to sæsoner. Den sag ankede den engelske klub, og nu har de fået datoen.

Det kommer til at ske mellem 8. og 10. juni i sportens voldgiftsret, som også går under navnet CAS. Det skriver engelske Sky Sports.

Foruden karantænen fik Manchester City ligeldes en bøde på 208 millioner kroner. I sagen handler det særligt om de sponsorater, som klubben fik samt øvrige informationer om klubbens økonomi mellem 2012 og 2016.

Manchester City-direktøren Ferran Soriano har i forbindelse med denne sag slået fast, at han mener, at anklagerne har været 'falske', og at klubben vil gøre alt for at bevise, at han har ret.

Derudover blev det dengang slået fast, at klubben var utilfreds, men ikke overrasket over den dom, som man havde fået fra UEFA, og nu venter ankesagen om kort tid, hvor det bliver klarlagt, hvordan den engelske storklubs fremtid ser ud.

Særligt Kevin De Bruyne har været klar i mælet om, at to år uden europæisk fodbold vil være i overkanten for ham, mens ét enkelt ville være til at leve med.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...