• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Manchester-klubber kæmper angiveligt om Harry Maguire

Foto: Getty Images

Harry Maguire er et emne i både Manchester City og Manchester United, men hvis de skal have fingrene i ham, skal de gøre ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Af risager

Harry Maguire er tilsyneladende en eftertragtet herre.

Allerede sidste sommer var Manchester United meldt interesserede i den engelske forsvarsspiller, og igen denne sommer vil Manchester-klubben forsøge at tilknytte Harry Maguire. De kommer imidlertid til at få konkurrence.

Lokalrivalerne Manchester City er nemlig også meget interesserede i Harry Maguire, og de to klubber kæmper om Maguires underskrift. Det skriver Sky Sports.

Det bliver dog ikke billigt, hvis en af Manchester-klubberne skal sikre sig den 26-årige landsholdsspiller. Sky Sports mener at vide, at Leicester kræver mere end 680 millioner kroner for Maguire, hvilket vil gøre ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde. På nuværende tidspunkt tilhører den titel Virgil van Dijk, der kostede Liverpool 640 millioner kroner i januar 2018.

Harry Maguire kom til Leicester fra Hull City i 2017 og har siden udviklet sig til en stor profil i Premier League og på det engelske landshold.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...