• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Manchester United håner argentinsk stjerne efter PSG-nedtur

Foto: Getty Images

Manchester United har på Instagram sendt en slet skjult sviner til klubbens tidligere spiller Angel Di Maria.

Af gram

Angel Di Maria spillede kun en enkelt sæson for Manchester United, men argentineren formåede på kort tid at blive lidt af en hadefigur blandt den engelske klubs fans. 

Angel Di Maria nød ikke ligefrem livet i Manchester, og efter skiftet til PSG omtalte argentinerens hustru blandt andet England som 'et lorteland'. Di Maria spillede som en sæk kartofler for Manchester United, inden han allerede efter én sæson valgte at rykke videre til Paris.

Læs også: Klublegende hylder ung United-spiller: Han skal starte inde fra nu af

Stikpille til Di Maria
Og det har man tilsyneladende ikke glemt i Manchester United. Efter tirsdagens overraskende 2-1-sejr over Angel Di Maria og PSG delte Manchester United således et billede med en slet skjult sviner til argentineren, der spillede en skidt kamp mod sin gamle klub.

- Store spillere går forrest i de store øjeblikke, lød teksten således, da Manchester United på Instagram delte et billede af David de Gea, der stoppede Angel Di Maria.

'Well played'
I kommentarfeltet var det da også tydeligt, at Manchester United-fansene var begejstrede for svineren til Angel Di Maria.

- I vidste præcis, hvad I foretog jer, da I delte det her billede, lød det således fra en fan.

- Well played, admin, lød det fra en anden fan.

- Jeg vil vædde på, at Di Marias hustru heller ikke brød sig om den kamp, lød det fra en tredje fan.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...