• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Manchester United vandt drama - fik tildelt straffe efter slutfløjt

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær og co. fik sæsonens første sejr, da de gæstede Brighton i en dramatisk kamp lørdag eftermiddag.

Af tipsbladet.dk

Manchester United sikrede sig deres første sejr i den nye Premier League-sæson lørdag eftermiddag. 

Efter nederlaget til Crystal Palace i sidste weekend fik Ole Gunnar Solskjærs tropper rejst og slog Brighton på udebane efter en højdramatisk afslutning. 

Det var ellers Brighton, der kom bedst fra start, og Brighton scorede også kampens første tællende mål efter 40 minutter. Bruno Fernandes nedlagde Tariq Lamptey i Manchester Uniteds felt, og det fik dommer Chris Kavanagh til at dømme straffespark til værterne. Straffesparket tog Neal Maupay sig af, og med en fræk panenka-afslutning scorede han sit tredje sæsonmål. 

Læs også:Bundesliga: Kan Yussuf Poulsen igen drille Leverkusen?

Glæden var dog kun kortvarig for Brighton, og blot tre minutter senere blev der udlignet. Efter et indlæg fra Bruno Fernandes fik Harry Maguire nemlig sendt bolden i mål. 

Efter pausen så det ud til at gå galt igen for Manchester United, da Paul Pogba begik straffespark, men heldigvis for franskmanden blev dommen omstødt efter et VAR-tjek.

Læs også:Avis: Manchester United er klar med sidste bud på Jadon Sancho

Umiddelbart efter fik Marcus Rashford sendt bolden i mål, men United fik for anden gang i kampen målet annulleret for offisde. Tidligere havde Mason Greenwood nemlig også fået annulleret et mål for offside. 

Men Rashford ville på tavlen, og det kom han også i det 57. minut. I et kontraangreb afdriblede han et par Brighton-forsvarsspillere, før han sparkede United på sejrskurs. 

Højdramatisk afslutning
Efterfølgende lignede det længe, at Manchester United ville tage sejren, for selvom Brighton havde en del chancer til at udligne, kunne de ikke få bolden i mål, og blandt andre Solly March og 
Leandro Trossard ramte træværket.

Sent i kampens overtid fik Brighton dog sendt bolden i mål, da Solly March stod fri i feltet og kunne heade bolden ind fra tæt hold, og så lignede det pludselig en pointdeling. Men sådan endte det som bekendt ikke.

Efter et VAR-tjek efter slutfløjtet blev Manchester United tildelt et straffespark dybt, dybt inde i overtiden, og det tog Bruno Fernandes sig af og sikrede dermed De Røde Djævle sæsonens første sejr. 

Manchester United står nu med tre point efter to kampe.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...