• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mancini frygter Wales lige så meget som Stoke

Foto: Getty Images

Den italienske landstræner sammenligner Wales med Stoke forud for deres møde søndag.

Af tipsbladet.dk

Italiens landstræner, Roberto Mancini, tilbragte tre et halvt år i Manchester City som manager i perioden 2009 til 2013.

Der var et af de hold, som hans spillere ofte kæmpede imod de fysisk stærke drenge fra Stoke, der dengang lå i den bedste engelske række, Premier League.

Det gør de ikke mere, men Roberto Mancini husker udekampene i Stoke som ganske ubehagelige.

- Stoke havde en meget hård spillestil, de var nogle hårde nødder at knække, fortæller Mancini på lørdagens pressemøde og fortsætter. 

- Det bliver en meget svær kamp fra et fysisk perspektiv, fordi det er et kraftfuldt hold ligesom Stoke, men de er også meget tekniske... Wales har spillere som Allen, Bale og James. De har en del kvalitet og tekniske spillere.

Italien har endnu ikke sat point til i deres første to kampe, men Mancini forventes at rotere en del på holdet. Hvem der starter ude er uvist, men det forventes at Marco Verratti og Federico Chiesa får lov at starte. 

- I morgen (søndag, red.) spiller vi vores tredje kamp, og vi ville have roteret, selvom det havde været en afgørende kamp. Efter tre kampe på ti dage i 30 grader, så har man brug for friske ben. Marco har brug for at spille, og han har det godt.

Et point vil være nok for Italien til at sikre sig førstepladsen i gruppen, men Mancini vil ikke hvile på laurbærerne.

- Frankrig, Spanien, Tyskland og Portugal er vant til at vinde, de er fulde af ekstraordinære spillere. Frankrig er stadig favoritter, selvom de spillede uafgjort med Ungarn. Derudover er der også Belgien.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...