• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Mané: Messi fortjener Ballon d'Or så længe han spiller

Lionel Messi fortjener at vinde Ballon d'Or, så længe han spiller, lyder det onsdag fra Liverpools Sadio Mané.

Af marboe

Sadio Mané er gået fra at være en god Premier League-spiller i Southampton til at være en af verdens bedste spillere i Liverpoool over de seneste sæsoner.

I sidste sæson noterede kantspilleren sig for 22 scoringer alene i Premier League, ligesom han hjalp klubben til sejr i Champions League.

Senegaleseren anses nu af mange for at være blandt favoritterne til at vinde Ballon d'Or sammen med holdkammeraterne Virgil van Dijk og Mohamed Salah, men hovedperson selv er ikke i tvivl om, hvem der er verdens bedste fodboldsspiller.

- Jeg synes, at Messi er den bedste spiller i verden, og han fortjener titlen, så længe han spiller, fortæller Mané på pressemødet inden onsdagens Super Cup og uddyber:

- Jeg synes ikke, at der er nogen tvivl, og jeg synes stadig, at Messi er den bedste spiller i verden, selvom han ikke kommer i Champions League-finalen.

Det er netop blevet offenliggjort, at Mané starter på sin sædvanlige venstrekant mod Andreas Christensens Chelsea i Super Cuppen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...