• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Mangler 2.420 underskrifter inden i morgen: Vil vælte Bartomeu

Foto: Getty Images

Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu holder givetvis vejret i disse dage.

Af tipsbladet.dk

Efter en periode en periode på mere end årti med den ene succes efter hinanden med Lionel Messi i spidsen oplevede FC Barcelona i sidste sæson store vanskeligheder, og endte mde at gå fra sæsonen uden trofæer.

Samtidig måtte man se sig slået ud af Champions League i kvartfinalen efter et nederlag på helt utrolige 2-8 mod Bayern München. Derefter fik Messi i første omgang nok og meddelte, at han ville væk fra klubben.

Læs også:Barcelona-toppen taler for første gang efter Messi ombestemte sig

Den tanke er han dog gået væk fra igen, men udenfor banen er der stadig uro, og en stor bevægelse har siden sæsonafslutningen kæmpet for at samle underskrifter nok ind til at vælte klubpræsident Josep Maria Bartomeu.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som følger indsamlingen, som kun må være med underskrifter fra medlemmer af FC Barcelona.

Læs også:BREAKING: Messi bliver i FC Barcelona frem til 2021

Sådan noget har man ikke uendelig tid til, og torsdag eftermiddag er deadline for dem til at præsentere de 16.520 underskrifter, der skal til. I skrivende stund har de 14.100, og derfor skal der stadig 2.420 til.

Hvis det ikke lykkedes for dem, så må de opgive deres bevægelse, som har fået navnet 'Més Que Una Moció'. Dermed vil der nok blive arbejdet i døgndrift, mens Barcelona-præsidenten må forsøge at forholde sig i ro. 

Selv kan Bartomeu se tilbage på, at han fyrede både sportsdirektør Eric Abidal og cheftræner Quique Setien efter den pinlige nedtur i Champions League. 

Læs også:Messis møde med Barcelona-toppen ender uden løsning

Læs også:Messis far og agent før møde: Svært at se ham fortsætte

Læs også:Messi dukkede heller ikke op til mandagens Barcelona-træning

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...