• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Martin Ødegaard ser frem til Real Madrid-møde: Det bliver specielt

Foto: Getty Images

Martin Ødegaard kan snart stå overfor sine venner fra Real Madrid, når han skal møde storklubben med Real Sociedad.

Af tipsbladet.dk

Norske Martin Ødegaard skiftede i en alder af blot 16 år til Real Madrid i 2015, og siden er det blot blevet til to kampe for storklubbens førsteholde.

Men efter at have spillet for klubbens andethold, Castilla og have været udlejet til hollandske SC Heerenveen og Vitesse, har Martin Ødegaard i denne sæson fået sit gennembrud i spansk fodbold. Det har han fået i Real Sociedad, der hentede ham på en toårig lejeaftale i sommer.

Den 20-årige nordmand har spillet 11 kampe med to mål og tre oplæg til følge i La Liga for den baskiske klub, og han blev sågar kåret til månedens spiller i september.

Og snart får han en gylden mulighed for at vise sig frem for Real Madrid. Efter den kommende landskampspause tørner Real Sociedad og Real Madrid nemlig sammen, og det glæder nordmanden sig til.

- Det bliver lidt specielt for mig, siger Martin Ødegaard til Radio Marca og fortsætter:

- Jeg har stadig venner der, og jeg taler med spillere som Fede Valverde. Jeg er glad for, at han klarer sig så godt. Og hvis jeg kan, ser jeg Real Madrids kampe. Alle deres spillere er gode. Jeg kan godt lide Luka Modric.

Kampen spilles den 23. november på Santiago Bernabeu. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...