• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Martin Ødegaard skifter til Arsenal: Her er Solbakkens reaktion

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken glæder sig til at følge Martin Ødegaard, der meldes tæt på at skifte til Arsenal.

Af tipsbladet.dk

Det har været småt med store transfers i dette vindue, men nu nærmer Martin Ødegaard sig et markant klubskifte.

Ifølge flere medier skifter nordmanden fra Real Madrid til Arsenal - efter alt at dømme på en lejeaftale for resten af indeværende sæson.

Martin Ødegaard vendte forud for denne sæson retur til Real Madrid efter et succesfuldt lejeophold i Real Sociedad, men han har ikke fundet fodfæste i kongeklubben. I de seneste otte ligakampe har Zinedine Zidane kun gjort brug af midtbanespilleren i fem minutter.

Derfor rykker han nu til Arsenal, hvor der er bedre udsigt til spilletid, og Norges landstræner Ståle Solbakken glæder sig til at følge Ødegaard i London-klubben.

- Først og fremmest, hvis det sker, synes jeg, at det viser, at han har en ekstrem stor tro på sig selv, siger Ståle Solbakken til VG og fortsætter:

- Han tager til en ny liga og et hold, som på det seneste har hævet sig betragteligt, fået nogle gode sejre og klatret i tabellen. Det er en traditionsklub, som har underpræseteret i en periode nu. De er under genopbygning. Jeg synes, de har en dygig træner. Jeg kan godt lide Mikel Arteta og den måde, han prøver at sætte det op på. Men han kommer ikke ind i en selvkørende maskine på nogen måde.

Arsenal er på tiendepladsen i Premier League. The Gunners har vundet fem af de seneste seks kampe i Premier League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...