• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Perfekt for DK: Stjerner starter mod Finland

Foto: Getty Images

Der er godt nyt for Danmarks chancer for videre avancement, da Belgien agter at starte med De Bruyne, Witsel og Hazard.

Af tipsbladet.dk

Den belgiske landstræner skiftede trioen Kevin De Bruyne, Axel Witsel og Eden Hazard ind mod Danmark, og det ændrede kampen fuldstændig.

Et truende nederlag blev vendt til sejr, da de tre stjerner viste deres kvalitet.

Efter at have været på skånekost venter der nu trioen en startplads mod Finland, bekræfter den spanskfødte træner.

- Witsel, Hazard og De Bruyne har brug for kamprytme, og derfor starter de inde på mandag. Derudover har jeg ikke lyst til at tale om et A- og et B-hold, for det eksisterer ikke for mig, siger Martinez ifølge Het Nieuwsblad.

En anden der også kan få sin første startplads i turneringen er Thomas Vermaelen, der også kom ind mod Danmark.

- Det har hele tiden været planen, ligesom Dedryck Boyata startede inde mod Rusland, og Jason Denayer startede inde mod Danmark.

Roberto Martinez afslørede også, at han ikke var kommet sig helt over Danmarks indsats på og uden for banen i torsdagens kamp.

- Vi er nødt til at lykønske Danmark, for det de gjorde. Det er 14 måneder siden vi spillede på udebane foran så mange fans. Desværre, har fodbolden vænnet sig til tomme stadions.

Danmark skal håbe på, at Belgien vinder over Finland, hvis håbet om en andenplads skal leve videre. For Danmarks vedkommende kræver det dog en sejr over Rusland.

Begge kampe spilles på mandag klokken 21.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...