• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

- Mbappé og Haaland kommer ikke til at hjælpe os mod Atalanta

Foto: Getty Images

Forud for aftenens Champions League-udekamp mod Atalanta har Toni Kroos slået fast, at han foretrækker Karim Benzema over Kylian Mbappé og Erling Haaland.

Af gram

Real Madrid skal forbi Atalanta, hvis de spanske mestre vil forbedre de seneste to sæsoners resultater i Champions League, hvor henholdsvis Manchester City og Ajax blev endestationerne i 1/8-finalen.

Og inden aftenens opgør i Bergamo har Toni Kroos da også slået fast, at der er tale om en ekstremt vigtig kamp for Zinedine Zidanes tropper.

- Det er en finale for os. Champions League starter nu. Vi ved, at det bliver en svær kamp, og ikke kun på grund af vores skader. Det er en fremragende modstander, som spiller godt. Vi er nødt til at kontrollere deres spil med bolden. Vi er i stand til at udrette ting offensivt, men vi er også nødt til at forsvare os godt, lyder det således, ifølge MARCA, fra Kroos. 

Et spørgsmål for Florentino Perez
Den tyske landsholdsprofil blev herefter spurgt, hvem han foretrækker af Erling Haaland og Kylian Mbappé, der i øjeblikket begge rygtes til Real Madrid.

- Benzema, lød det kortfattede svar fra Kroos.

- De er to rigtig gode spillere, som vil kunne hjælpe ethvert hold. Problemet er, at de ikke bliver den store hjælp for mig i morgen (i aften, red.). For jeg fokuserer på den her kamp. Det er ikke et emne for mig. Det er et spørgsmål for Florentino (Real Madrids præsident Florentino Perez, red.). 

Real Madrid må i opgøret mod Atalanta undvære Sergio Ramos, Karim Benzema, Eden Hazard, Dani Carvajal, Rodrygo, Eder Militao og Marcelo, der alle er skadede.

En svær tid for de spanske klubber
Både Barcelona, Atlético Madrid og Sevilla ser ud til at være på vej ud af Champions League allerede i 1/8-finalerne, idet alle tre klubber har tabt deres første opgør må hjemmebane, mod henholdsvis Paris Saint-Germain, Chelsea og Dortmund. Og Toni Kroos erkender da også, at spansk fodbold er et stykke fra tidligere tiders niveau.

- Spanierne vandt i Europa igennem mange år. Men ikke i øjeblikket. Hvert år kæmper vi alle for at vinde, og generelt er niveauet højt i Spanien, også i denne sæson. I denne sæson er det meget svært at vinde kampe i La Liga. Tidligere var vi vant til at vinde 4-0 eller 5-0. Det sker sjældent nu, lyder det fra Kroos. 

Real Madrid ligger i øjeblikket på andenpladsen i La Liga. De forsvarende mestre ligger tre point efter Atlético Madrid, der dog har en kamp i hånden. De to hovedstadsklubber mødes i næste weekend. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...