• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Mbappés provokerende kommentar til stjernetræner: Er du okay?

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé kunne under tirsdagens opgør mod RB Leipzig ikke holde sig fra at stikke til den ophidsede Julian Nagelsmann.

Af gram

Der var meget på spil under tirsdagens Champions League-brag mellem Paris Saint-Germain og RB Leipzig, og på sidelinien var gæsternes cheftræner, Julian Nagelsmann, da også meget ophidset under det meste af kampen. 

Særligt efter en dommerkendelse i slutningen af opgøret, som Nagelsmann ikke var enig i, kom RB Leipzig-bossen op i det røde felt. Og det var altså i denne situation, at hjemmeholdets Kylian Mbappé ikke kunne holde sig fra at stikke lidt til den iltre tysker. 

Læs også: Raser mod PSG-stjerne: En joke

- Er du okay, coach? Ville du foretrække at spille selv? lød det således, ifølge RMC Sport, fra Mbappé til Nagelsmann. 

Rasende på Di Maria
Paris Saint-Germain havde inden tirsdagens opgør mod RB Leipzig tabt to af klubbens tre første kampe i gruppespillet, og derfor var det tæt på livsnødvendigt, at pariserne på en straffesparksscoring af Neymar fik hentet en 1-0-sejr over tyskerne.

Med tirsdagens resultat har både Paris Saint-Germain og RB Leipzig seks point. Manchester United indtager førstpladsen med ni point, mens Istanbul Basaksehir ligger sidst med tre point. Der er to runder tilbage. Paris Saint-Germain gæster Old Trafford på onsdag.

Efter tirsdagens opgør i Paris revsede Julian Nagelsmann desuden Angel Di Maria for 'skuespil' i forbindelse med straffesparkskendelsen, som tyskeren omtalte som 'en joke'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...