• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Stenrige Newcastle vil have fransk stjerne

Foto: Getty Images

Newcastle United bliver sat i forbindelse med flere stjerner, og nu melder klubben sig også ind i kampen om et stort fransk forsvarstalent.

Af tipsbladet.dk

De har fået ny ejer, der gør Newcastle United til verdens rigeste fodboldklub, og det er ventet, at klubben til januar vil handle ind.

Der er blevet meldt om interesse for blandt andre PSG's Mauro Icardi, og nu melder klubben sig angiveligt også ind i kampen om en 20-årig fransk forsvarsspiller.

Mediet RMC Sport skriver, at Newcastle United FC allerede har henvendt sig til Wesley Fofanas lejr og kan tage kontakt til Leicester City i de kommende uger.

Den 20-årige Leicester City-stopper skiftede fra Saint-Etienne for et år siden og er tildigere blevet rygtet til Real Madrid. Det blev til 28 Premier League-kampe i fjor, men han har ikke spillet et eneste minut i denne sæson, da han har brækket skinnebenet. 

Fofana ventes klar i starten af det nye år, og han bliver med sikerhed en dyr spiller, hvis Newcastle United skal have fingrene i ham.

Newcastle United møder Tottenham Hotspur i den kommende runde. Det er langt fra sikkert, at Steve Bruce vil være at finde på trænerbænken, da han ventes at få en fyreseddel efter overtagelsen fra den saudiarabiske ejer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.