• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Medie: Chelsea følger City-sag med stor interesse

Manchester City undgik en transferkarantæne, selvom man brød reglerne for handler med spillere under 18 år. Chelsea følger sagen tæt, beretter Sky Sports.

Af marboe

Manchester City blev tirsdag tildelt en bøde på £315.000, svarende til omkring 2.5 millioner danske kroner, for at have brudt reglerne for handler med spillere under 18 år.

Chelsea fik omvendt en bøde på mere end £460.000, cirka 3.7 millioner kroner, samt en transferkarantæne på et år, da klubben blev fundet skyldig tilbage i februar.

London-klubben appellerede dengang dommen, som nu behandles af Court of Arbitration of Sport, og Sky Sports erfarer, at Chelsea følger Manchester Citys sag med stor interesse.

En talsmand fra FIFA har siden udtalt, at det var Manchester Citys velvilje til at fremlægge relevant materiale, som var medvirkende til den mindre straf.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...