• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Chelsea klar med millionbud på tidligere Superliga-stopper

Foto: Rene Schutze/Getty Images

Den tidligere Hobro-profil kan være på vej mod et opsigtsvækkende skifte.

Af tipsbladet.dk

For knap et år siden fik Anel Ahmedhodzic sit gennembrud i seniorfodbold, mens han var udlejet fra Mamö FF til Hobro IK, og siden har han også etableret sig som en profil i den svenske topklub, mens han endda også har fået debut på det bosniske landshold.

Og nu kan opturen fortsætte med et stort millionskifte.

Læs også:Randers sænker førerholdet Vejle på to straffespark

Ifølge det svenske medie Kvallsposten er storklubben Chelsea nemlig ude efter den 21-årige forsvarsspiller, og de skal være klar med et bud på otte millioner euro - knap 60 millioner danske kroner. Chelsea vil også tilbyde ham en femårig aftale. 

Hvis Anel Ahmedhodzic ender i den engelske klub, vil han blive holdkammerater med den danske forsvarsspiller Andreas Christensen, mens Chelsea også råder over Thiago Silva, Antonio Rudiger, Kurt Zouma og Fikayo Tomori til stopperpladserne.

Læs også:OB-angriber: Havde selvfølgelig håbet på flere minutter

Tidligere har Ahmedhodzic faktisk også gjort sig i engelsk fodbold. Tidligere i karrieren har den bosniske stopper været på kontrakt i engelske Nottingham Forest, hvor han dog kun nåede én kamp for førsteholdet.

Mere spilletid fik Anel Ahmedhodzic i Hobro, hvor han nåede at spille 19 kampe i Superligaen med ét mål til følge, mens han i Malmö FF har spillet 34 kampe.

Læs også:Viborg buldrer videre og slår FC Helsingør

Læs også:DBU og Divisionsforeningen møder ministre: Starter dialog om flere tilskuere

Læs også:FC Midtjylland uden store profiler mod FC Nordsjælland

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...