• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: City har afvist Arsenal-forespørgsel på vigtig stopper

Foto: Getty Images

Ifølge det engelske medie Metro har Manchester City fortalt Arsenal, at de kan glemme alt om at hente John Stones, da man ikke ønsker at sælge den engelske stopper.

Af tipsbladet.dk

Mikel Arteta er eftersigende desperat efter at styrke defensiven i Arsenal, og derfor har klubben angiveligt forhørt sig om blandt andre John Stones. 

Den engelske stopper gør sig i øjeblikket til hos Artetas forhenværende klub Manchester City, der generelt mangler bredde på positionen, da Aymeric Laporte har siddet ude med en skade i lang tid. 

Læs også:Målkonge med stjernestatus: City vil lade Agüero bestemme egen fremtid

Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Manchester City ifølge Metro har fortalt Arsenal, at et salg af John Stones ikke er muligt i vinterens transfervindue. 

Det ser altså ud til, at Arteta må kigge andre veje efter forstærkninger til forsvaret, der generelt har haltet i denne sæson for Arsenal. 

Læs også:Efter Harry Kanes skade: Tottenham tilbudt gammel kending

John Stones har stadig 2,5 år tilbage af sin kontrakt med Manchester City. 

Læs også:FA Cup-kamp er blevet aflyst

Læs også:Jürgen Klopp håber på trio til Manchester United-kamp

Læs også:Solskjær om stortalent: Snak om landsholdsudtagelse er for tidligt

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...