• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: FCK har indstillet dialog om Bruun Larsen for nuværende

Foto: Getty Images

FC København og Jacob Bruun Larsen er ikke kommet tættere på, og dialogen er indstillet for nu. Belgisk klub viser også interesse for at leje den danske U21-landsholdsspiller.

Af tipsbladet.dk

De leder efter forstærkninger i FC København - blandt andet til den centrale midtbane - og også på kanten har der været snak om forstærkning. Men en aftale med Jacob Bruun Larsen fra Hoffenheim bliver svær at få i mål for FCK.

Det skriver det danske medie NordicBet.

Her fremgår det, at dialogen mellem FC København og Hoffenheim er indstillet for nu. Det betyder ikke, at det ikke kan ende med en aftale, men det ser svært ud at få danskeren på en permanent aftale til FC København - så "skal Hoffenheim rykke sig på deres krav", skriver mediet. FCK holder sig dog orienteret, lyder det.

Læs også:Transferplanen: Danske stjerner på vej til FC København?

I stedet peger pilen mod, at danskeren skal udlejes, og der er interesse fra anden kant end FC København.

Ifølge mediet er belgiske Anderlecht interesseret i at leje Jacob Bruun Larsen. Klubben skal ikke have økonomi til at købe danskeren fri, men en lejeaftale er interessant.

Jacob Bruun Larsen, 22 år, skiftede for et år siden for et stort millionbeløb til Hoffenheim fra Dortmund, men danskeren har slet ikke formået at få slået sit navn fast i den tyske klub. Han har bare spillet to kampe i Bundesligaen i denne sæson.

Læs også:Danske stjerner rygtes til FCK: Her er William Kvists reaktion

Også Robert Skov har haft det noget sværere i denne sæson, hvor han har været inde og ude af holdet. Klubben ligger skuffende nummer 14 i rækken og har under træner Sebastian Hoeness haft en svag sæson.

FC København overvintrer på sjettepladsen i Superligaen - syv point efter topholdet FC Midtjyllland.

Læs også:Lavede vildt drømmemål med hælen: Leverkusen tabte alligevel

Læs også:Skal han til FCK? Hoffenheim klar på udlejning af Jacob Bruun Larsen

Læs også:Lars Seier spiller med musklerne: Vil hente dansk dynamit til FCK-truppen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...