• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: FCM kan miste hjemmebane i Champions League

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge det engelske medie Daily Mail er der overvejelser, om FC Midtjyllands sidste Champions League-kamp skal spilles i Danmark eller et andet sted.

Af tipsbladet.dk

De står noteret for nul point efter de første tre kampe, så FC Midtjylland har kniven for struben i forhold til at undgå at få et æg i Champions League-puljen.

Men den opgave kan være gjort en tand sværere af, at FC Midtjylland måske slet ikke får hjemmebane i opgøret mod Liverpool.

Det skriver det engelske medie Daily Mail.

Læs også:Tidligere Randers-profil forlader svensk klub

Ifølge mediet er der seriøse overvejelser fra UEFA, om opgøret den 9. december skal flyttes fra Herning, Danmark til Dortmund, Tyskland. I hvert fald er Jürgen Klopps gamle hjemmebane en af de arenaer, der overvejes, skriver mediet.

Forklaringen er, at der er engelske coronarestriktioner mod Danmark, og det vil sige, at Liverpool skal i karantæne, når klubbens spillere og personale vender retur til England.

For danske og islandske landsholdsspillere blev der dog lavet en undtagelse i forbindelse med landskampen i Parken i søndags, og det er derfor også muligt, at man fra politisk side igen kan finde ud af en aftale, der gør, at Liverpool kan rejse ind og ud uden en efterfølgende isolationsperiode. Det var dog i udgangspunktet en engangsforestilling med hensyn til de to landshold.

Læs også:Reddet af teknikalitet: Slipper for straf trods regelbrud før FCM-kamp

De næste par kampe i Champions League for FC Midtjylland er udekampe - først mod AFC Ajax i Holland, siden mod Atalanta i Italien, inden der altså følger et opgør mod Liverpool den 9. december. Måske en hjemmekamp.

Mens FC Midtjylland fortsat har point til gode, har Liverpool ni, Atalanta og AFC Ajax fire hver.

Læs også:Dansk profil drømmer om stor liga: Vil være konge

Læs også:I tvivl om FC Midtjylland-retur

Læs også:Lyngby BK ansætter midlertidig træner

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...