• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Frank Lampard kan få tidligere træner som hjælper

Foto: Getty Images

Chelsea overvejer efter sigende at hente den tidligere træner Avram Grant ind som hjælper til Frank Lampard.

Af tipsbladet.dk

Chelsea har været skidt kørende i Premier League i den seneste måned, og det kan ifølge Sky Sports nu få ejer Roman Abramovich til at handle.

Der har været rygter om en fyreseddel til cheftræner Frank Lampard, men det ser ud til, at klublegenden får lov til at prøve at vende skuden. Og samtidig kan han muligvis få hjælp fra den tidligere Chelsea-træner Avram Grant.

Sky Sports skriver nemlig, at Roman Abramovich overvejer at hente den israelske manager ind som en slags hjælper til Frank Lampard og resten af trænerstaben.

Avram Grant var Chelsea-træner i 2007/08-sæsonen, hvor han førte holet til Champions League-finalen. Siden har han været træner for Portsmouth, West Ham, serbiske Partizan, Ghana og indiske NorthEast United.

For nylig udtrykte Avram Grant sin støtte til Frank Lampard på de sociale medier, hvor han opfordrede træneren til at blive ved med at kæmpe.

Chelsea har blot vundet én af deres forgangne seks kampe i Premier League, og de er raslet ned som nummer ni i rækken. I weekenden skal de møde Fulham, mens de i næste uge skal møde Leicester. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...