• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Medie: Guardiola vil genforenes med Højbjerg

Foto: Getty Images

Manchester City arbejder angiveligt på at hente Pierre-Emile Højbjerg til klubben.

Af tipsbladet.dk

Pierre-Emile Højbjerg forlader med al sandsynlighed Southampton efter indeværende sæson, og der er ingen indikationer på, at danskeren kommer til at mangle tilbud.

Everton og Tottenham har længe været sat i forbindelse med midtbanespilleren, og for nyligt meldte også Ajax sig på banen.

Læs også:Everton-boss om Højbjerg: En dygtig spiller

Det stopper imidlertid ikke her, for nu skriver The Daily Record, at også Manchester City agter at købe den forhenværende Southampton-anfører.

Pep Guardiola kender Højbjerg fra deres fælles fortid i Bayern München, og det var den spanske manager, der i sin tid gav ham førsteholdsdebut i den sydtyske storklub.

Læs også:Dansker sættes i forbindelse med Besiktas: Det klarer min agent

Ifølge The Daily Record planlægger Manchester City en større udskiftning i spillertruppen, og her er det planen, at Højbjerg skal kunne dække ind på den centrale midtbane, hvor det allerede ligger fast, at David Silva forsvinder. Fernandinho har desuden nået en alder, hvor han ikke kan spille hver gang.

Pierre-Emile Højbjerg har spillet 36 kampe for Southampton i denne sæson.

Læs også:Avis: AFC Ajax vil købe Pierre-Emile Højbjerg

Læs også:Van der Vaart om Højbjerg: Jeg er ikke stor fan af ham

Læs også:Avis: Ajax er interesseret i Superligaens yngste målscorer

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...