• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Kaos i spansk storklub: Fyrer hele den sportslige ledelse

Foto: Getty Images

La Liga-mandskabet Valencia er på udkig efter en ny træner - klubben har ifølge spanske medier fyret sin træner.

Af tipsbladet.dk

Han er lige vendt tilbage til Valencia efter overstået tjeneste med det danske landshold, men midtbanespiller Daniel Wass kan nu se frem til nye vinde i den store spanske klub.

Ifølge den spanske journalist Hector Gomez har Valencia ganske enkelt valgt at fyre træner Marcelino, og ifølge samme journalist har man også fyret sportsdirektør Mateu Alemany.

Læs også:Valencia hentede sæsonens første sejr mod oprykker

Efterfølgende har flere spanske medier også erfaret Hector Gomez' oplysninger, og det er en artig overraskelse, at det nu er farvel til hele den sportslige afdeling.

Ifølge Gomez handler det om, at præsident Peter Lim føler sig forrådt af træner Marcelino. Hvad det dækker over, bliver ikke forklaret nærmere på nuværende tidspunkt, men Football Espana rapporterer, at den sportslige ledelse er blevet uvenner med præsidenten, fordi Peter Lim har blandet sig i det, der har været sportslige beslutninger. Det har altså kastet et par fyreseddler af sig.

Læs også:Kaos i Wass' klub: Sportsdirektøren kan være på vej ud

Hvad der nu skal ske på trænerposten, bliver interessant at følge med i.

Klubben har ellers klaret sig ret godt de sidste par sæsoner og er endt i top fire to sæsoner i træk, ligesom man i sidste sæson vandt den spanske pokalturnering Copa del Rey og nåede Europa League-semifinalen, og derfor kommer fyringen som en stor overraskelse.

I øjeblikket ligger Daniel Wass' klub nummer 10 i ligaen med fire point efter de første tre runder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...