• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Medie: Her er angriberen, Real Madrid vil have

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane har udpeget den angriber, han gerne vil have til sommer. Valget er faldet på Wolves' Raul Jiménez.

Af marboe

Real Madrid kastede en ordentlig sum penge efter Luka Jovic i sommerens transfervindue i håbet om, at serberen kunne hjælpe til oppe foran, når Karim Benzema ikke var på toppen.

Men det er ikke gået som planlagt, og blot et lille års tid senere er Zinedine Zidane og co. begyndt at kigge andre veje.

Ifølge Don Balon har den franske manager således udpeget Raul Jiménez fra Wolves som spilleren, der skal hentes ind til hovedstadsklubben angreb til sommer. Samme medie erfarer, at Real Madrid vil forsøge at sælge Mariano og udleje Jovic.

Jiménez skulle også selv være klar på at tage endnu en tørn i Spanien, hvor han tidligere har optrådt for bysbørnene fra Atlético Madrid.

Benfica købte den mexicanske angriber af Atlético i 2015 og solgte ham til Wolves i sommer. Jiménez var i sæsonen forinden udlejet til Premier League-klubben.

28-årige Jiménez har scoret 39 mål i løbet af sin tid i det engelske.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...