• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Desperate Inter: Har tilbudt Eriksen til London-klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Inter har spurgt Chelsea, om de er interesserede i den danske landsholdsstjerne.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen har ikke haft en god start på karrieren i Inter, og rygterne om midtbanestjernens fremtid har floreret i store dele af sommeren. Og de fortsætter.

Nu meddeler The Guardian således, at Inter har været i kontakt med Chelsea om Christian Eriksen, men englænderne er angiveligt ikke interesserede i at hive danskeren tilbage til Premier League.

Læs også:Discovery Networks ærgrer sig over tab af landsholdsrettigheder

Grunden til kontakten er, at Antonio Conte og Inter er ude efter Chelseas franske midtbanekriger N’Golo Kante, men da de ikke har pengene til at købe ham, har Inter i første omgang forsøgt at få en byttehandel på plads.

Inters første bud indebar Marcelo Brozovic, men det blev afvist af Chelsea. Efterfølgende spurgte italienerne, om englænderne var interesserede i Christian Eriksen - enten som et led i en byttehandel for Kante eller blot i en normal transfer - og her var svaret angiveligt også et nej.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Barcelona overvejer Arsenal-spanier

Chelsea har nemlig allerede hentet en del offensive spillere denne sommer i form af Hakim Ziyech, Timo Werner og Kai Havertz, hvorfor de ikke er ude efter yderligere forstærkninger, skriver The Guardian.

Christian Eriksen kom til Inter i januar fra Tottenham og har spillet 26 kampe med fire mål til følge for Serie A-klubben. 

Læs også:Kasper Hjulmand gør status: Der er mange ting at bygge videre på
Læs også:Hjulmand vil have mere ud af Eriksen: Skal bruge hans fantastiske hjerne
Læs også:Optimistisk Hjulmand: Jeg har masser af ideer

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...